Vineri, 15 septembrie, Elysee Hospital a fost gazda conferinței “Patologia Copilului Școlar”, organizată cu sprijinul Inspectoratului Județean Școlar Alba

Evenimentul a fost organizat pentru consilierii școlari, iar la eveniment au participat peste 50 de invitați, marcând astfel începutul de sezon școlar. Domnul inspector școlar general, Prof. Cornel Sandu a fost prezent la eveniment și a transmis câteva cuvinte invitaților.

Conferința a fost moderată de directorul medical al Elysee Hospital, Dr. Tudor Alexandru, iar prezentările au fost legate de patologia pediatrică și cea care implică psihiatrie pediatrică.

În cadrul spitalului Elysee atât consultația de Pediatrie reprezentată de Dr. Popa Doriana cât și consultația de psihiatria pediatrică reprezentată de Dr. Dan Raluca sunt GRATUITE cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

„Ne bucurăm că la Elysee Hospital Alba putem aduce persoane din diverse domenii pentru a le putea împărtăși din cunoștințele și informațiile noastre medicale.

Ne dorim un județ în care pacientul ajunge repede la medicul specialist, unde este corect diagnosticat și tratat, astfel încât starea de bine sa fie la ea acasă în populația locală.”

transmit organizatorii

Recent deschis, spitalul privat Elysee Hospital din Alba Iulia (zona schit, str. Louis Pasteur, nr. 8), este un spital cu ambulatoriu ultramodern dotat cu echipamente medicale de ultimă generaţie, tehnologii de top şi foarte avansate pentru opţiuni de diagnostic şi tratamente cât mai precise. Fondatorii Elysee Hospital sunt: Dr. Curca Razvan, Dr. Tibea Cristian, Dr. Prodan Lucian, Dr. Ciurescu Dan.

În momentul de față, în cadrul spitalului se regăsesc peste 15 departamente medicale după cum urmează: ginecologie, urologie, oncologie medicală, geriatrie, psihiatrie pediatrică, pneumologie, psihologie, chirurgie, nefrologie, gastroenterologie, pediatrie, endocrinologie, diabetologie,  nutriție, alergologie, cardiologie, imagistică medicală.

De asemenea, în cadrul spitalului se oferă consultații și tratamente GRATUITE decontate de Casa de Asigurări de Sănătate pentru următoarele departamente: ginecologie, oncologie, chirurgie, penumologie, psihiatrie pediatrică, geriartrie, psihologie.

SURSA: Revista Urbea Mea

Call Now Button