Sun Wave Pharma România a organizat o conferință medicală la noul spital privat Elysee Hospital din Alba Iulia. Peste 30 de medici de familie prezenți

Recent deschis, spitalul privat Elysee Hospital din Alba Iulia (zona schit, str. Louis Pasteur, nr. 8), este un spital cu ambulatoriu ultramodern dotat cu echipamente medicale de ultimă generaţie, tehnologii de top şi foarte avansate pentru opţiuni de diagnostic şi tratamente cât mai precise.

Luna iulie a debutat cu o conferință medicală împreună cu partenerii de la Sun Wave Pharma România, unde au fost prezenți peste 30 de medici de familie și un total de 50 de invitați (medici de familie + alte specialități medicale). Invitații au fost primiți cu căldură și prezentări foarte cuprinzătoare realizate de către domnii doctori, Cristian Țibea – ginecologie, Răzvan Curcă – oncologie, Lucian Prodan – urologie, alături de managerul spitalului Alexandru Tudor.

În cadrul conferinței, au fost prezentate tratamente actuale pentru patologie ginecologică, urologică si oncologică, dar și informații despre viitorul spitalului Elysee Hospital, care includ, începând cu anul viitor, acceptarea internărilor de zi, continue, realizarea de intervenții chirurgicale mari și mici, dar și dorința de a deveni cel mai mare centru oncologic din județ.

„Oncologia modernă se bazează pe multidisciplinaritate. Conceptul este prezent aici, cu Elysee Hospital care asigură partea de oncologie medicală şi cea chirurgicală, iar Clinica Amethyst partea de radioterapie. Avem comisii multidisciplinare comune şi discutăm toate cazurile în acest format. Acum avem deja active Ambulatorul de specialitate în contract cu CJAS cu 2 medici (dr. Răzvan Curcă si dr. Stana Mihaela).”

Răzvan Curcă – oncologie

Dezvoltarea spitalului va cuprinde dotarea lui cu:

  • peste 30 de paturi de internare de zi și continuă;
  • 8 paturi ATI;
  • amenajarea a 2 săli chirurgicale;
  • amenajarea a 2 săli pentru investigații complexe;
  • imagistică completă;
  • ambulator integrat;

În momentul de față, în cadrul spitalului se regăsesc peste 15 departamente medicale după cum urmează: ginecologie, urologie, oncologie medicală, geriatrie, psihiatrie pediatrică, pneumologie, psihologie, chirurgie, nefrologie, gastroenterologie, pediatrie, endocrinologie, diabetologie,  nutriție, alergologie, cardiologie, imagistică medicală.

De asemenea, în cadrul spitalului se oferă consultații și tratamente GRATUITE decontate de Casa de Asigurări de Sănătate pentru următoarele departamente: ginecologie, oncologie, chirurgie, penumologie, psihiatrie pediatrică, geriartrie, psihologie.

SURSA: Revista Urbea Mea

Call Now Button