Marți, 9 aprilie, a fost o zi memorabilă pentru viitorii părinți, au avut oportunitatea de a participa la un curs prenatal organizat de MedLife Stem Cells BANK în parteneriat cu Elysee Hospital.

Peste 50 de persoane s-au adunat la Hotelul Transilvania Alba Iulia pentru a participa la acest curs captivant. Viitoarele mame și tații au avut ocazia să afle cele mai utile informații despre toate aspectele importante legate de sarcină și naștere, precum și importanța recoltării celulelor stem la naștere.

Dr. Țibea Cristian, medic primar obstetrică-ginecologie și unul dintre fondatorii Elysee Hospital, a oferit sfaturi prețioase și răspunsuri la întrebări legate de sarcină și naștere. Alături de el, Dr. Arghius Brigitte, medic primar Neonatologie, a adus în discuție aspecte cruciale legate de îngrijirea nou-născutului în maternitate și acasă. De asemenea, Raluca Vușmuc, consultant la MedLife Stem Cells BANK, a prezentat informații esențiale despre recoltarea celulelor stem la naștere și beneficiile acestui proces pentru sănătatea viitorului copil.

Participanții au avut ocazia să participe la discuții interactive și să pună întrebări specialiștilor din domeniu, ceea ce a contribuit la o înțelegere mai profundă și mai clară a procesului de sarcină și naștere. Atmosfera a fost plină de entuziasm și de dorința de a învăța, iar feedback-ul pozitiv primit de la participanți a confirmat succesul evenimentului.

La finalul cursului, participanții au primit un certificat de puericultură, recunoscând implicarea lor în această experiență educativă și angajamentul lor față de pregătirea pentru viitorul lor rol de părinți.

Cursul prenatal organizat de Elysee Hospital și MedLife Stem Cells BANK a fost cu adevărat o experiență deosebită pentru toți cei implicați. A oferit viitorilor părinți oportunitatea de a învăța, de a-și pune întrebări și de a se pregăti în mod corespunzător pentru călătoria lor în lumea părinților.

Deasemenea în cadrul evenimentului, Dr. Tudor Alexandru, directorul medical al spitalului, a prezentat planurile de viitor ale Elysee Hospital. Aceste planuri includ extinderea și îmbunătățirea serviciilor oferite, investiții în tehnologie și echipamente medicale de vârf, precum și continuarea angajamentului de a oferi îngrijire de înaltă calitate și accesibilă pentru comunitate.

Fondat de Dr. Curcă Răzvan, Dr. Țibea Cristian, Dr. Prodan Lucian și Dr. Ciurescu Dan, Elysee Hospital oferă o gamă largă de servicii medicale specializate, cu peste 20 de departamente medicale. Acestea includ specializări precum cardiologie, chirurgie generală, ginecologie, oncologie medicală, ortopedie, radiologie și imagistică medicală, și multe altele.

De remarcat este faptul că Elysee Hospital oferă, de asemenea, consultații și tratamente gratuite decontate de Casa de Asigurări de Sănătate pentru o serie de specializări, precum ginecologie, oncologie, urologie, chirurgie generală, psihiatrie pediatrică, geriatrie, psihologie, psihiatrie, gastroenterologie, reumatologie, chirurgie vasculară, cardiologie și ortopedie.


Call Now Button