Joi, 5 octombrie a avut loc o conferință despre nașterea, urmărirea corectă în sarcină, sfaturi și trucuri utile pentru viitoarele mame la Terasa Viilor, zona schit din Alba Iulia

Principalii organizatori au fost Elysee Hospital, alături de partenerii lor, MedLife Stem Cells BANK, iar pacientele prezente au primit un certificat de puericultură la finalizarea conferinței, cadouri de la organizatori, dar și șansa de a participa la o tombolă cu premii consistente.

Pregătirea pentru naștere este deosebit de importantă! Ea incepe din prima clipa în care ai aflat că ești însărcinată și constă într-o etapă frumoasă, dar și plină de provocări, pentru care este foarte important să fi pregătită. În cele 9 luni de zile de sarcină, viitoarea mamă este încurajată să facă mișcare moderată, să adopte o alimentație echilibrată și variată, dar și să își facă toate analizele și testele recomandate de medicul ginecolog.

Informațiile importante din domeniul ginecologiei, au fost furnizate de către dr. Țibea Cristian, dr. Șeișanu Roxana și dr. Tudor Alexandru de la Elysee Hospital.

În cadrul conferinței a fost prezentă și echipa laboratorului clinic din cadrul MedLife, reprezentanți ai bancii de celule stem și maternității MedLife din Sibiu.

La eveniment au participat peste 50 de persoane și a fost un real succes, întrebările au curs pe tot parcursul conferinței, iar răspunsurile nu au întârziat să apară de la specialiștii prezenți.

Recent deschis, spitalul privat Elysee Hospital din Alba Iulia (zona schit, str. Louis Pasteur, nr. 8), este un spital cu ambulatoriu ultramodern dotat cu echipamente medicale de ultimă generaţie, tehnologii de top şi foarte avansate pentru opţiuni de diagnostic şi tratamente cât mai precise. Fondatorii Elysee Hospital sunt: Dr. Curca Razvan, Dr. Tibea Cristian, Dr. Prodan Lucian, Dr. Ciurescu Dan.

În momentul de față, în cadrul spitalului se regăsesc peste 15 departamente medicale după cum urmează: ginecologie, urologie, oncologie medicală, geriatrie, psihiatrie pediatrică, pneumologie, psihologie, chirurgie, nefrologie, gastroenterologie, pediatrie, endocrinologie, diabetologie,  nutriție, alergologie, cardiologie, imagistică medicală.

De asemenea, în cadrul spitalului se oferă consultații și tratamente GRATUITE decontate de Casa de Asigurări de Sănătate pentru următoarele departamente: ginecologie, oncologie, chirurgie, penumologie, psihiatrie pediatrică, geriartrie, psihologie, gastroenterologie si pediatrie.

Call Now Button