În 23 noiembrie, noul spital privat Elysee Hospital  împreună cu partenerul lor, Sun Wave Pharma România, au organizat o nouă conferință medicală la localul Terasa Viilor din Alba Iulia

Evenimentul a marcat din nou, importanța utilizării celor mai noi tehnici de diagnostic și cele mai bune tratamente de pe piață și s-a dorit, pe această cale, să ajungă informația la cât mai multe persoane interesate.

Conferința a fost organizată cu profesionalism de către staff-ul Sun Wave Pharma România împreună cu echipa de medici supraspecializați din cadrul Elysee Hospital din Alba Iulia.

Invitații au fost primiți cu drag și informații punctuale, cât și cu prezentări foarte cuprinzătoare realizate de către domnii doctori, Cristian Țibea, Alexandru Tudor și dna Ghemeș Cătălina.

În cadrul conferinței, au fost prezentate tratamente actuale pentru departamentele de endocrinologie, ginecologie, medicină de familie, nefrologie, chirurgie generalăortopedie.

Recent deschis, spitalul privat Elysee Hospital din Alba Iulia (zona schit, str. Louis Pasteur, nr. 8), este un spital cu ambulatoriu ultramodern dotat cu echipamente medicale de ultimă generaţie, tehnologii de top şi foarte avansate pentru opţiuni de diagnostic şi tratamente cât mai precise.

În momentul de față, în cadrul spitalului se regăsesc peste 15 departamente medicale după cum urmează: ginecologie, urologie, oncologie medicală, geriatrie, psihiatrie pediatrică, pneumologie, psihologie, chirurgie, nefrologie, gastroenterologie, pediatrie, endocrinologie, diabetologie,  nutriție, alergologie, cardiologie, imagistică medicală.

De asemenea, în cadrul spitalului se oferă consultații și tratamente GRATUITE decontate de Casa de Asigurări de Sănătate pentru următoarele departamente: ginecologie, oncologie, chirurgie, penumologie, psihiatrie pediatrică, geriartrie, psihologie.

Call Now Button